News

Uw “groene” verblijf voor september

Vergeet alles, ontkoppeling gegarandeerd, u vindt uw zintuigen in deze onderdompeling in een natuurlijke omgeving, met een verwarmd zwembad, een Spa, een eeuwenoud park, een kinderspeelplaats, kortom alles wat u nodig heeft om uw batterijen op te laden.

De Tarn, een van de nieuwe favoriete bestemmingen van de Fransen!

Verblijven in het hart van de natuur, in een weelderig landschap, wat is er vandaag beter ?!

U droomde van een vakantie op het platteland, wij bieden u beter, een verblijf in september in een prachtig (prive) eigendom, aan de meeste van uw wensen zal worden voldaan.

De Tarn zit vol met nuggets zoals deze, atypische plekken voor een weekend op het platteland terwijl u geniet van een zwembad dat voor uw welzijn is verwarmd tot 28 graden.

Boek nu uw weekend op het platteland!

De huuraanvragen voor vakantiehuizen zijn toegenomen, het is tijd om uw septemberweekend te blokkeren zodat ook u kunt profiteren van een atypisch verblijf “Natuur & ontspanning”.

Réservez ici: https://mapetitetoscane.com/accommodation/moulin-de-trusse-verwarmd-zwembad-en-spa/?lang=nlhttps://mapetitetoscane.com/accommodation/moulin-de-trusse-verwarmd-zwembad-en-spa/?lang=nl

We hebben voor u deze woning geselecteerd in het hart van de natuur, met een meer en een uitzonderlijk rustige en bevoorrechte locatie.

Spa

4/6 plaatsen, verwarmd tot 37 graden, uitzicht op het meer en het oostelijke terras, een favoriete plek voor momenten van totaal welzijn.

Park

2hectare puur geluk tussen nobele en honderdjarige soorten. Zonder het mysterieuze labyrint in het bamboebos te vergeten! …

Back to list

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *